Irooniline: päeval, kus ma olin kinnitanud, et tõesti, tasuta asjadel ei ole väärtust, võidan ma midagi tasuta :D Ja sellel on väärtus! Lõunasöök koos Mannerheim restorani peakoka Rudolf Visnapuuga.
Sean siis oma sammud kokulepitud päeval sinnapoole ja olen täis elevust. Ma ei ole kunagi ühegi peakokaga juttu rääkinud, veel vähem kuskil söömas käinud. Nüüd saaks lausa kööki ka piiluda ja kuulata huvitavat kokajuttu :)
Restoran ise on väga peen, teenindajad on valgete kinnaste ja väga vikside tööriietega. Atmosfäär meeldib mulle ka, värvilahenduselt shokolaad ja mango, mis mulle mõlemad maitsevad. Lisaks sarved seintel (mul isa oli jahimees ja kodus olid igas toas sarved seinal, esimene mälestus endast ongi selline, kus ma suure põdra sarvede otsas olen ja kuidas isa mind sealt alla võtab :D ), huvitavad sarvekujulised lambid, vana maailma kaart seinal, no kellele reisida ei meeldiks jne. Omamoodi groteskne oli aga vaadata lühikeste püksisäärte ja nokamütsidega Soome turiste, kes lõunaks olid sisse hüpanud :) No ei ole see koht neile mõeldud, aga kust sa võtad neid peeneid kliente, eks :)
Eelroaks võtsin klassika:
Maitses hea ja eriliseks tegi asja vahvlimasinaga küpsetatud röstsai. Väga mõnus! No ja mulle võib pea isa soolase toidu peale jooksva muna panna, mmmmm. Pildilt on puudu ilusad lilleõied, millega koos see taldrik mulle serveeriti. Need sõin ka ära. Koos vartega :maeiv6i:
Rudolf valis lihtsa, aga visuaalselt väga kauni salati:
Oma viimasest Itaalia veise-fiaskost ajendatuna, mõtlesin süüa parti. Ja see oli viga, oleks pidanud võtma ikka veise! Johhaidiii! Veis oli tõesti super maitsev, kõik sobib ideaalselt, astelpaju-sibulajemm veisega on nagu tomat basiilikuga või maasikad shampusega või sokk saapaga :) Ideaalne kooslus! Põhjapõrdamaks, mis veise peale oli garneeringuks pandud, võib ilusti kõrvale tõsta, aitäh (ütleb pühjapõder :P) ;) Part oli hea. Aga see ei olnud maitseelamus :)
Siin nüüd Rudolf ja veis, mida peab lihtsalt proovima:
Magustoiduks võtsin creme brulee. See oli taas väga meeldiv üllatus! Kõik kolm taldrikul olnud komponenti sobisid ideaalselt omavahel. Tõesti, te ei pea pettuma, soovitan!
Rudolf sõi mango toorjuustukooki mustika sorbeega:
Ja selline see minu esimene Facebooki võit siis oli. Jäin 2h lõunaga ülimalt rahule ja plaan on kindlasti veel seda kohta külastada. Külastage teiegi, kui mõtlete mõne uue koha üle vaadata ;)
Osad pildid võetud: http://www.facebook.com/pages/Mannerheim-restoran/116727768414049?sk=info
Soovitan seal isutekitamiseks veel ringi vaadata ja siis laud broneerida!
Sean siis oma sammud kokulepitud päeval sinnapoole ja olen täis elevust. Ma ei ole kunagi ühegi peakokaga juttu rääkinud, veel vähem kuskil söömas käinud. Nüüd saaks lausa kööki ka piiluda ja kuulata huvitavat kokajuttu :)
Restoran ise on väga peen, teenindajad on valgete kinnaste ja väga vikside tööriietega. Atmosfäär meeldib mulle ka, värvilahenduselt shokolaad ja mango, mis mulle mõlemad maitsevad. Lisaks sarved seintel (mul isa oli jahimees ja kodus olid igas toas sarved seinal, esimene mälestus endast ongi selline, kus ma suure põdra sarvede otsas olen ja kuidas isa mind sealt alla võtab :D ), huvitavad sarvekujulised lambid, vana maailma kaart seinal, no kellele reisida ei meeldiks jne. Omamoodi groteskne oli aga vaadata lühikeste püksisäärte ja nokamütsidega Soome turiste, kes lõunaks olid sisse hüpanud :) No ei ole see koht neile mõeldud, aga kust sa võtad neid peeneid kliente, eks :)
Eelroaks võtsin klassika:
Maitses hea ja eriliseks tegi asja vahvlimasinaga küpsetatud röstsai. Väga mõnus! No ja mulle võib pea isa soolase toidu peale jooksva muna panna, mmmmm. Pildilt on puudu ilusad lilleõied, millega koos see taldrik mulle serveeriti. Need sõin ka ära. Koos vartega :maeiv6i:
Rudolf valis lihtsa, aga visuaalselt väga kauni salati:
Oma viimasest Itaalia veise-fiaskost ajendatuna, mõtlesin süüa parti. Ja see oli viga, oleks pidanud võtma ikka veise! Johhaidiii! Veis oli tõesti super maitsev, kõik sobib ideaalselt, astelpaju-sibulajemm veisega on nagu tomat basiilikuga või maasikad shampusega või sokk saapaga :) Ideaalne kooslus! Põhjapõrdamaks, mis veise peale oli garneeringuks pandud, võib ilusti kõrvale tõsta, aitäh (ütleb pühjapõder :P) ;) Part oli hea. Aga see ei olnud maitseelamus :)
Siin nüüd Rudolf ja veis, mida peab lihtsalt proovima:
Magustoiduks võtsin creme brulee. See oli taas väga meeldiv üllatus! Kõik kolm taldrikul olnud komponenti sobisid ideaalselt omavahel. Tõesti, te ei pea pettuma, soovitan!
Rudolf sõi mango toorjuustukooki mustika sorbeega:
Ja selline see minu esimene Facebooki võit siis oli. Jäin 2h lõunaga ülimalt rahule ja plaan on kindlasti veel seda kohta külastada. Külastage teiegi, kui mõtlete mõne uue koha üle vaadata ;)
Osad pildid võetud: http://www.facebook.com/pages/Mannerheim-restoran/116727768414049?sk=info
Soovitan seal isutekitamiseks veel ringi vaadata ja siis laud broneerida!
Kommentaarid
Postita kommentaar