Mõtlesin siin teha ühe postituse oma tööpäevast, aga see oli juba sada aastat tagasi, kui ma nii mõtlesin :) Mul oli isegi fotokas kaasas, et pilte teha ja natuke isegi tegin, aga mitte piisavalt. Ma nüüd siis panen mitmest lennust kokku selle postituse, pilte just erinevatest kordadest.
Täna on selline tore päev, et ma lendan oma "elukaaslasega", seda just väga tihti ei juhtu, aga seda mõnusam see lend on. Meeskonnad lendudele paneb paika arvuti, eks omad korrektuurid teevad haigused, aga üldiselt me teame ette, kellega lendad ja kuhu. Hommiku ja lõuna veetsime koos kodus. Sööme, koristame, sööme ja tööle. Enne lendu saab kogu meeskond kokku koosolekuruumis, tuletame teineteisele meelde ohutusnõudeid, hädaabinõudeid ja räägime eesolevast lennust, teenindusest jne. Laud selline :)
Koosolek algab kl 1515. Enne seda valime omale kaasa toidud kogu päevaks. Toiduruum näeb välja nii:
Vasakul on sügavkülm, seal on soojad toidud. Toidud tulevad ühelt väikefirmalt ja on tõeliselt maitsvad. Paljude lemmikud on lihapallid, no tõesti on head, isetehtud, mitte mingid jamad. Lõhefilee meeldib paljudele, mina söön aga Thai vegetarian curryt kogu aeg. No nii maitsev on! Ilma lihata ja ma söön :D Aga lennul kuidagi kergem ka, kui liha ei söö. Aga kõke on muidu kaks valikut, kana, kala, taimetoitu, veiseliha, sealiha, broiler. Valik suur, aga eks paljusid juba tüütab ära ka, mind veel mitte :) Sügavkülmast saab veel leibasid võtta, mingi seemnesai ja siis on rukkipalad. Teeb lennukis soojaks ja siis saab süüa. Üks spetsialiteet on sai, või, juust ja peale moos. Usute või mitte, aga see on väga maitsev nii :) Paremal kapis on salatid, jogurtid, salatikastmed, mahlad, puuviljad, erinevad juustud, erinevad võileivad.
Pildilt paistab minu üks lemmik:
Pasta, pesto, mozzarella, kirsstomatid, päikesekuivatatud tomatid, rukkola. Minu kõige lemmikum on aga kitsejuustusalat, arbuus, melon, roheline salat, kitsejuustuviil, mille ma siis soojaks ka veel teen, mmmmm, kodust võtan tavaliselt veel värkset ananassi ka kaasa ja mega nauding. Kolmas valik on Caesar ja siis Kreeka salat, mis on neist minu jaoks kõige jamam. Kui Kreeka salati nädal on, siis ma olen seal kapi ees umbes nii.
Kogu valik vahetub kõigil asjadel kord nädalas. Võileivad on need kolmnurksed ja lisaks on siis baguettid ka:
Baguettidest meeldib mulle kõige rohkem mozzarella-tomati, veel on kana oma, mis pildil, mingi rustic ham ja siis veel juustu ja päikesekuivatatud tomatitega :D Muidu see sai on lihtsalt mega maitsev, pealt krõbe, seest pehme, seemneid, pähkleid täis, super. Vanasti oli heledat saia ka, aga seda ei ole enam ammu näinud, tundub, et see seemnetega meeldib kõigile rohkem.
Veel on valik greibi- ja ananassimahla vahel. Mahla ma ei ole väga ammu joonud, aga greip läheb loomulikult rohkem mulle peale :)
Kuivainete lett näeb välja nii:
Siit saab hommikusööki, moosi, krõbinaid, shokolaadi. Viimaseid on ka kolm erinevat, hetkel on Tobrelone asemel Colette karamelli sisuga, mmm, iga päev söön, muidu iga päev ei võtnudki shokolaadi, nüüd küll. Paremal paistavad Semperi leivad, need on gluteenivabad ja need on minu suur avastus, õnneks müüakse neid Eestis ka, Prismast leidsin, väga hea snäkk.
Kui asjad toimetatud, siis hakkame lennukisse minema, see on umbes 50min enne lennu väljaminekut, umbes 40min enne õhtutõusu jõuame lennukisse, sinna jõudes annab väravaagent mulle info, Kui palju rahvast, on midagi erilist, kus beebid istuvad.
Siin laen ma InFlightEntertainmenti peale. Vastavalt lennu pikkusele programm, et rahvas saaks vaadata multikaid ja muud huvitavat.
Siin kapten ja esimene ohvitser teevad tsekke.
Järgmisena tuleb rahvas peale ja siis tuleb nad ka kokku lugeda.
Kui kõik korras, uksed kinni. Vastavalt lennule on siis üks, kaks või kolm teenindust, teeme ka tsarterlende Finnmatkale.
Meie elukaaslasega läheme sel korral LasPalmasesse. Kohale jõuame õhtul hilja, aga välja sööma ja klaasile veinile jõuame ikka. Hommikul äratab päike ja soojus ning sel korral on aknast selline vaade:
Hommiksöögile, poodi, päevitama, pesema ja uuesti lennule. Vahel harva saab ka kaks päeva kohapeal olla, mul on kolmel korral vedanud nii :) Oktoobrist hakkab uus hooaeg, linnuke siristab, et tuleb uus sihtkoht Lanzarote, elama näeme!
Koosolek algab kl 1515. Enne seda valime omale kaasa toidud kogu päevaks. Toiduruum näeb välja nii:
Vasakul on sügavkülm, seal on soojad toidud. Toidud tulevad ühelt väikefirmalt ja on tõeliselt maitsvad. Paljude lemmikud on lihapallid, no tõesti on head, isetehtud, mitte mingid jamad. Lõhefilee meeldib paljudele, mina söön aga Thai vegetarian curryt kogu aeg. No nii maitsev on! Ilma lihata ja ma söön :D Aga lennul kuidagi kergem ka, kui liha ei söö. Aga kõke on muidu kaks valikut, kana, kala, taimetoitu, veiseliha, sealiha, broiler. Valik suur, aga eks paljusid juba tüütab ära ka, mind veel mitte :) Sügavkülmast saab veel leibasid võtta, mingi seemnesai ja siis on rukkipalad. Teeb lennukis soojaks ja siis saab süüa. Üks spetsialiteet on sai, või, juust ja peale moos. Usute või mitte, aga see on väga maitsev nii :) Paremal kapis on salatid, jogurtid, salatikastmed, mahlad, puuviljad, erinevad juustud, erinevad võileivad.
Pildilt paistab minu üks lemmik:
Kogu valik vahetub kõigil asjadel kord nädalas. Võileivad on need kolmnurksed ja lisaks on siis baguettid ka:
Baguettidest meeldib mulle kõige rohkem mozzarella-tomati, veel on kana oma, mis pildil, mingi rustic ham ja siis veel juustu ja päikesekuivatatud tomatitega :D Muidu see sai on lihtsalt mega maitsev, pealt krõbe, seest pehme, seemneid, pähkleid täis, super. Vanasti oli heledat saia ka, aga seda ei ole enam ammu näinud, tundub, et see seemnetega meeldib kõigile rohkem.
Veel on valik greibi- ja ananassimahla vahel. Mahla ma ei ole väga ammu joonud, aga greip läheb loomulikult rohkem mulle peale :)
Kuivainete lett näeb välja nii:
Siit saab hommikusööki, moosi, krõbinaid, shokolaadi. Viimaseid on ka kolm erinevat, hetkel on Tobrelone asemel Colette karamelli sisuga, mmm, iga päev söön, muidu iga päev ei võtnudki shokolaadi, nüüd küll. Paremal paistavad Semperi leivad, need on gluteenivabad ja need on minu suur avastus, õnneks müüakse neid Eestis ka, Prismast leidsin, väga hea snäkk.
Kui asjad toimetatud, siis hakkame lennukisse minema, see on umbes 50min enne lennu väljaminekut, umbes 40min enne õhtutõusu jõuame lennukisse, sinna jõudes annab väravaagent mulle info, Kui palju rahvast, on midagi erilist, kus beebid istuvad.
Siin laen ma InFlightEntertainmenti peale. Vastavalt lennu pikkusele programm, et rahvas saaks vaadata multikaid ja muud huvitavat.
Siin kapten ja esimene ohvitser teevad tsekke.
Vaatame üle, kas kõik varustus on korras, siin loetakse beebiveste ja -rihmasid üle.
Meie elukaaslasega läheme sel korral LasPalmasesse. Kohale jõuame õhtul hilja, aga välja sööma ja klaasile veinile jõuame ikka. Hommikul äratab päike ja soojus ning sel korral on aknast selline vaade:
Hommiksöögile, poodi, päevitama, pesema ja uuesti lennule. Vahel harva saab ka kaks päeva kohapeal olla, mul on kolmel korral vedanud nii :) Oktoobrist hakkab uus hooaeg, linnuke siristab, et tuleb uus sihtkoht Lanzarote, elama näeme!
Itaalia köögi fännist lennundusfriik neelas selle postituse alla, nagu maailma ehedaima bruscetta. Totaalse naudinguga :). Kirjuta oma lendudest rohkem! :)
VastaKustutaVäga huvitav ja põnev töö on sul ikka!!!
VastaKustuta