Kohvik Mooni teate? Jube mõnus koht! Selle avamisest peale oleme ikka ja jälle tagasi läinud, vahepeal paar käiku juhtus ka nii, et veis ei olnud enam nii hea ja teenindaja oli mossis näoga ning tuli pikem vahe külastusele sisse, aga nüüd kuu tagasi jälle seal käies, tulid kõik head emotsioonid taas tagasi. Part oli minu jaoks üleküpsenud, aga ma oleks võinud seda tellimisel öelda, kuidas ma oma parti soovin.
Samade tegijate uus koht, Kolm Sibulat, oli kuulus juba enne selle avamist. Kui avati, käisid ühed, kiitsid taevani, käisid teised, ülistasid kosmoseni. Kaks nädalat tagasi sain lõpuks ise ka ära käia.
See koht on vist iga päev puupüsti täis, esimesed emotsioonid olid super: tervitus, laud, atmosfäär, kõik oli mõnus. Jõudsin teistest varem kohale ja asusin kohe menüüd uurima, mida ja kuidas ja tellisin pudeli veini ka, valget ja nimekirjas kohe esimese 2011 Sauvignon Blanc, Marlborough Estate Reserve, New Zealand Võetakse kork maha, kallab natuke proovisimiseks klaasi, võtan lonksu. Väkk, kui vastik hapu. Võtan teise lonksu veel ja fuihh, seda küll juua ei suuda. Mis teen nüüd? Ütlen, et jaa, nii hea või saadan tagasi? Ütlesin, et appi, kui hapu see on! "Jah, on küll." No mida värki, kui see sellise spetsiifilise maitsega on, siis tuleks seda ka enne tellimist täpsustada, KO-HU-TAV. Ma ei tea, aga selge oli see, et ma ei suuda seda solki juua, võtan uue pudeli: 2011 Pinot Grigio DOC, Conti Formentini, Collio Friuli Italy hoian hinge kinni, Härra Pinot Grigio ei ole mind siiani veel alt vedanud, ausalt öeldes ei olnud ka Härra Sauvignon Blanc, aga võta näpust. Läks õnneks, mõnus vein. Äkki jäi asi keelebarjääri taha, et ei suudeta juurde rääkida natuke asjade eripärast või omadustest. Ka tellimust võttes, ei osata midagi juurde öelda, küsimuse peale, kas see on hea, "jaa", mida te soovitate, "kõik on hea", kamoon! Tellin igatahes Veise carpaccio granaatõuna ja palsamiäädika glasuuriga ja Pavlova grenadillikreemi ja marineeritud maasikatega Saabub carpaccio ja midagi nii innovaatilist ja maitsvat ei ole ma ammu kuskil saanud. Vau! Aplaus kööki! Tõeliselt suurepärane taldrik täis parimat sööki. Magustoitu silman kõrvallauas juba enne, kui oma carpaccioga lõpetan. Kui järg lõpuks minuni jõuab, on ootused suured. Ohhh, milline pettumus! See oli siis tehtud deconstructed Pavlova ehk siis peaks see oleme umbes nii, et ei näe välja nagu Pavlova, aga maitse tunned kinnisilmi ära. No ei tunne! See oli lihtne besee, mis seal taldrikul oli, kus oli pealt krõbe, seest vahune Pavlova? Marineeritud maasikad, oijah. 0 punkti selle esituse eest. Kahjuks.
Kui toodi arve, siis oli pandud minu manustatud asjadele veel lisaks klaas seda jubedat veini. Ok. Aga miks antakse klientidele eelnevalt veini maitsta ja kui vein ei sobi, siis võetakse selle eest ikkagi raha? Mis mõte on sellel maitsmisel, andke andeks? Filmis tehakse nii? Ma saatsin pudeli tagasi, nad said selle kõik endiselt rahaks teha ja kindlasti ka tegid. Ei, selle peale ei öelnud ma midagi, see 3,5€ läks koolituskuludeks :D Aga mulle ei meeldinud see. Palun öelge mulle, mille jaoks on see demonstratiivne veiniproovimine?
Koju jõudes ütleb Alar, et appi, mis hais sul juures on. Misasja, kusasja? "Jube toiduhais on juures" On või?!! Nuusutan ja natuke nagu on vist jah. Hommikul uuesti kleiti nuusutades sain tunda selle haisu, jube toiduhais :D :D Kuidas see mulle küll nii külge jäi? Me olime selles toa, mis oli köögi ukse kõrval, aga paljud kohad on nii, et köök on lausa avatud, kas asi oli siis ventilatsioonis? Ei ole meeldiv. Aga kui ma oleks pidanud näiteks külla edasi minema?
Selline see minu kogemus siis. Hindeks 3. Tahan anda kohale uue võimaluse, meil kõigil on halbu päevi, loodan väga-väga, et sa mind alt enam ei vea, kahju, kui selline koht jääb ebameeldivaks.
Varastain nende kodulehelt veel selle pildi, loodan, et ei pahandata. No vaadake ometi, kui mõnus!!
Samade tegijate uus koht, Kolm Sibulat, oli kuulus juba enne selle avamist. Kui avati, käisid ühed, kiitsid taevani, käisid teised, ülistasid kosmoseni. Kaks nädalat tagasi sain lõpuks ise ka ära käia.
See koht on vist iga päev puupüsti täis, esimesed emotsioonid olid super: tervitus, laud, atmosfäär, kõik oli mõnus. Jõudsin teistest varem kohale ja asusin kohe menüüd uurima, mida ja kuidas ja tellisin pudeli veini ka, valget ja nimekirjas kohe esimese 2011 Sauvignon Blanc, Marlborough Estate Reserve, New Zealand Võetakse kork maha, kallab natuke proovisimiseks klaasi, võtan lonksu. Väkk, kui vastik hapu. Võtan teise lonksu veel ja fuihh, seda küll juua ei suuda. Mis teen nüüd? Ütlen, et jaa, nii hea või saadan tagasi? Ütlesin, et appi, kui hapu see on! "Jah, on küll." No mida värki, kui see sellise spetsiifilise maitsega on, siis tuleks seda ka enne tellimist täpsustada, KO-HU-TAV. Ma ei tea, aga selge oli see, et ma ei suuda seda solki juua, võtan uue pudeli: 2011 Pinot Grigio DOC, Conti Formentini, Collio Friuli Italy hoian hinge kinni, Härra Pinot Grigio ei ole mind siiani veel alt vedanud, ausalt öeldes ei olnud ka Härra Sauvignon Blanc, aga võta näpust. Läks õnneks, mõnus vein. Äkki jäi asi keelebarjääri taha, et ei suudeta juurde rääkida natuke asjade eripärast või omadustest. Ka tellimust võttes, ei osata midagi juurde öelda, küsimuse peale, kas see on hea, "jaa", mida te soovitate, "kõik on hea", kamoon! Tellin igatahes Veise carpaccio granaatõuna ja palsamiäädika glasuuriga ja Pavlova grenadillikreemi ja marineeritud maasikatega Saabub carpaccio ja midagi nii innovaatilist ja maitsvat ei ole ma ammu kuskil saanud. Vau! Aplaus kööki! Tõeliselt suurepärane taldrik täis parimat sööki. Magustoitu silman kõrvallauas juba enne, kui oma carpaccioga lõpetan. Kui järg lõpuks minuni jõuab, on ootused suured. Ohhh, milline pettumus! See oli siis tehtud deconstructed Pavlova ehk siis peaks see oleme umbes nii, et ei näe välja nagu Pavlova, aga maitse tunned kinnisilmi ära. No ei tunne! See oli lihtne besee, mis seal taldrikul oli, kus oli pealt krõbe, seest vahune Pavlova? Marineeritud maasikad, oijah. 0 punkti selle esituse eest. Kahjuks.
Kui toodi arve, siis oli pandud minu manustatud asjadele veel lisaks klaas seda jubedat veini. Ok. Aga miks antakse klientidele eelnevalt veini maitsta ja kui vein ei sobi, siis võetakse selle eest ikkagi raha? Mis mõte on sellel maitsmisel, andke andeks? Filmis tehakse nii? Ma saatsin pudeli tagasi, nad said selle kõik endiselt rahaks teha ja kindlasti ka tegid. Ei, selle peale ei öelnud ma midagi, see 3,5€ läks koolituskuludeks :D Aga mulle ei meeldinud see. Palun öelge mulle, mille jaoks on see demonstratiivne veiniproovimine?
Koju jõudes ütleb Alar, et appi, mis hais sul juures on. Misasja, kusasja? "Jube toiduhais on juures" On või?!! Nuusutan ja natuke nagu on vist jah. Hommikul uuesti kleiti nuusutades sain tunda selle haisu, jube toiduhais :D :D Kuidas see mulle küll nii külge jäi? Me olime selles toa, mis oli köögi ukse kõrval, aga paljud kohad on nii, et köök on lausa avatud, kas asi oli siis ventilatsioonis? Ei ole meeldiv. Aga kui ma oleks pidanud näiteks külla edasi minema?
Selline see minu kogemus siis. Hindeks 3. Tahan anda kohale uue võimaluse, meil kõigil on halbu päevi, loodan väga-väga, et sa mind alt enam ei vea, kahju, kui selline koht jääb ebameeldivaks.
Varastain nende kodulehelt veel selle pildi, loodan, et ei pahandata. No vaadake ometi, kui mõnus!!
Sibulate miinus ongi see söögi"hais" riietel, viimane kord kamahousist koju tulles oli sama lugu :(
VastaKustutaSibulas on see hais esimesest päevast alates olnud.
VastaKustutaSaime ka kord kõva kõhutäie naerda, kui teenindaja kõrvallauda taldrikuid ulatades kõva häälega lisas: "Teie põrsssa nuudlid!" Kõlas väga koomiliselt kui R-i ja S-i rõhutatult.